18 en 19 februari 2023

RRR RIVM Richtlijn Rally

Drachten en Heerenveen

De doe het zelf rally volgens de richtlijnen van het RIVM

De RRR (RIVM Richtlijn rally )is door ons in het leven geroepen tijdens covid. Het evenement is met veel enthousiasme ontvangen en we hebben inmiddels 4 leuke edities georganiseerd.

De Rally stellen we beschikbaar via onze site waar je de routeboeken vanaf 16 februari kunt downloaden. Je gaat dan op een zelf gekozen tijdstip naar de start en rijd de route van ca 80 km in ca 2 uur tijd. Halverwege is er een tussenstop. De rally zal starten in Drachten of Heerenveen zodat het vanuit het gehele noorden goed aan te rijden is.

Aan het einde van de rally stuur je je routecontrolekaart via whatsapp naar ons toe en wij geven je dan het aantal fouten door. De winnaar ontvangt een leuke prijs. Gelijk met de uitslag ontvang je een link waar je een vrijwillige bijdrage kunt geven voor de organisatie, deelname is dus in de basis kosteloos, al stellen we een kleine bijdrage erg op prijs.

Het werkt als een normale rally, er is een reglement, routecontrolekaart en uiteraard twee uitdagende proeven. dit keer een tour - en sportklasse! Totale duur van de rally is ca 3 uur.  We zijn nog druk aan het nadenken wat we verder nog aan leuke dingen onderweg kunnen doen.


De winnaar ontvangt van ons een leuke prijs!