18 & 19 september

RRR RIVM Richtlijn Rally

Friesland-Groningen

De doe het zelf rally volgens de richtlijnen van het RIVM

Geen rally in verband met Covid? Mooi wel! Wij organiseren na 4 succesvolle edities de vijfde editie van de RRR, De RIVM richtlijn rally. Deelname is deze keer niet helemaal gratis, dus voor 40,- per team kun je een prachtige route beleven.

Bij de start kun je je melden en ontvang je de route (die printen wij voor je deze keer), daar kun je contant of met pin betalen. De startlokatie maken we later bekend. inschrijven is niet nodig.

De wedstrijd; covid-vaccin is in volle gang, maar de beperkingen zullen nog wel even blijven verwachten we. 

Is het mogelijk om toch een rally te organiseren, zonder vergunning en met inachtneming van de Corona maatregelen? Ja dat kan dus wel!

Het werkt als een normale rally, er is een reglement, routecontrolekaart en uiteraard twee uitdagende proeven. dit keer een tour - en sportklasse! Totale duur van de rally is ca 3 uur.  We zijn nog druk aan het nadenken wat we verder nog aan leuke dingen onderweg kunnen doen.

 Onderweg staan letters en cijfers (geen stempels want we willen niet dat je de auto uitgaat en een stempel wordt dan door meerdere personen aangeraakt...) Ook zitten er tijdcontroles in. Jullie krijgen hier geen doorkomst tijd, maar jullie schrijven op basis van jullie kilometerstand en gemiddelde snelheid zelf de ideale rijtijd naar de post op.

De winnaar ontvangt van ons een leuke prijs!