28 en 29 november

ABD Rallyrit

Drachten en Heerenveen

voor iedereen toegankelijk

In opdracht van ABD Renault en Nissan organiseren wij een leuke rally binnen de richtlijnen van het RIVM. Deze leuke doe het zelf rally kun je starten in Heerenveen of Drachten, je finisht weer op je startlokatie.

U zoekt naar letters die u op de route tegenkomt en beantwoordt de vragen die u kunt vinden op de posters aan de route. Het kan zijn dat de letters en de vragen soms ietwat verborgen zijn, het blijft dus goed opletten.De route is vanaf vrijdag 27 november hier te downloaden. Er zijn twee startpunten: Dit zijn ABD Renault Drachten aan de Jade 1 en ABD Nissan Heerenveen aan de Skrynmakker 27. U kiest zelf uw startlocatie. Deze locatie is ook weer uw eindbestemming. En het allerleukste is, de ABD RALLY - RIT is geheel gratis. U betaalt zelf u brandstof kosten.

U kunt vanaf 2 personen deelnemen. De ABD RALLY - RIT is zo ook een leuk uitje voor het gezin!

Foto's 
Uiteraard kijken wij graag mee hoe u de ABD RALLY RIT beleeft. Wij ontvangen dan ook graag leuke foto's. Uiteraard gemaakt door de bijrijder of wanneer u stil staat. Let op: met het toesturen van de foto's geeft u toestemming dat wij deze gebruiken op onze website en social media kanalen. UIT ALLE FOTO'S WORDEN OOK DE LEUKSTE BELOOND MET EEN WASSTRAAT BON!