15 september 2024

Caspers Rally

Groningen

top netwerk event 100 jaar editie


13e editie van de Caspers Rally

De Caspers Collectie te Eelde nodigt je graag uit voor de speciale 100 jaar Caspers-editie van de Caspers Rally op Zondag 15 september 2024. Een gezellige tour rally met klassieke & hedendaagse auto's, exoten en oldtimers.

In het kader van het 100 jarig bestaan van de Caspers Collectie hebben we dit jaar plek voor 3 x 100 equipes, verdeeld in drie klassementen:

  • Oldtimers (t/m bouwjaar 1990)

  • Moderne (sport)auto's

  • 500+ pk auto's

Iedereen en elke auto is dus van harte welkom! Je doet mee aan de rally met een equipe bestaande uit een auto, een chauffeur en een bijrijder. Een equipe kan haar startbewijs particulier of zakelijk aanschaffen. Zakelijke equipes krijgen een btw-factuur en worden met naam/logo vermeld op de rallymaterialen.

Koffie/thee, lekkernijen, een bijzondere brunch, rallymaterialen, goodiebag en heerlijk eten + toegang tot ons “festival” bij de finish zijn bij de prijs inbegrepen. 

Uiteraard zetten we samen met BRE weer een fantastische route uit, van ca. 150 km door onze mooie provincies Drenthe, Friesland en Groningen. Tijdens de tourrit wordt er gestopt bij verschillende bijzondere locaties. Gedurende de rally moeten er opdrachten worden uitgevoerd en moet er worden gereden o.b.v. een gemiddelde snelheid. Er staan mooie prijzen klaar voor de winnaars, de origineelste deelnemer en de grootste pechvogel.

Op 2 maart is iedereen om 10:30 uur welkom voor de speciale voor-inschrijving in onze showroom. Om 13:00 uur openen we vervolgens de online inschrijving via www.caspersrally.nl, voor de op dat moment nog beschikbare startbewijzen. 


Graag tot 15 september!