7-10 november 2024

Coast2Coast

Zoutelande-Zoutkamp

exclusieve 4 daagse rally

Een nieuw evenement: exclusief, verrassend en prachtige locaties en routes. Van Zoutelande naar Zoutkamp. Inschrijven kan vanaf 1-1-2024

Let op! Maximaal 40 teams, auto’s ouder dan 30 jaar!

Van 7 t/m 10 november 2024 organiseren wij de Coast2Coast. Op 7 november worden de deelnemers einde middag verwacht in Zoutelande voor een diner en briefing. Uiteraard zullen die avond de eerste punten al verdeeld worden….

De volgende dag zal na een heerlijk ontbijt de rally echt van start gaan. We rijden een route welke ons langs diverse kustplaatsen naar ons volgende hotel zal  brengen. Hier hebben we een zeer bijzonder diner geregeld en avondprogramma.

De volgende dag na wederom een heerlijk ontbijt vertrekken we verder naar het noorden. We zullen in de kop van Noord Holland overnachten.

De laatste dag rijden we een route die ons laat finishen in Zoutkamp waar we afsluiten met een borrel, eten en uiteraard de prijsuitreiking. Voor deze finish mag ieder team 4 introducees uitnodigen om er een nog feestelijkere finish van te maken.

deelname € 2024,- per equipe, enige kosten welke er nog bij komen zijn voor brandstof zowel in de auto als in de bar.

aparte hotelkamers: € 600,- extra

Business Rally Events te Drachten organiseert deze  rally volledig. Dientengevolge mag Business Rally Events v.w.b. de omzetbelasting de reisbureauregeling toepassen op grond van artikel 28z e.v. van de Wet omzetbelasting en op basis van de door de inspecteur afgegeven beschikking. Dienaangaande wordt er op de factuur geen omzetbelasting vermeld

Sponsorpakket € 3000,- ex btw 

Uw logo komt terug in het routeboek en op onze uitingen. in het bedrag zit 1 deelname verwerkt, u ontvangt van ons een sponsorfactuur ex btw.