25 mei 2019

Grunneger Laand Classic Rally

Winschoten

Tweede editie van dit leuk zaterdag event

De Heerenzitting Winschoten organiseert op zaterdag 25 mei 2019 de 2e editie van de Grunneger Laand Classic Rally. De RALLY is bedoeld voor oldtimers van 25 jaar en ouder. In overleg is het mogelijk eveneens deel te nemen met overige bijzondere auto's en/of cabrio's (jonger dan 25 jaar). De Heerenzitting Winschoten zal het batig saldo van de rally doneren aan een (regio gebonden) goed doel.

De rally zal worden uitgezet door Wopke Hettema Business Rally Events Drachten, alom bekend met deze tak van sport. Het zal een interessante, goed uitgezette rally worden. Hierbij zal het zogenaamde "bol-pijl systeem" worden gehanteerd. Een professioneel serviceteam, rallyschild, deurnummers (stickers) en deskundige begeleiding maken onderdeel uit van deze dag. Tevens krijgt iedere deelnemer een aandenken.

De rally zelf zal starten vanuit het hart van Winschoten, het Marktplein, waar u zult worden ontvangen met een ontbijt en een briefing over de rally. Daarna zal er een route van ca. 180 kilometer door het mooie Groninger landschap worden gereden. Na een smakelijke en uitgebreide lunch en een aantal tussenstops zal de rally uiteindelijk eindigen in Midwolda. Daar zal de dag worden afgesloten met o.a. een officiële prijsuitreiking en een uitgebreid warm- en koud buffet. Daarbij is er alle tijd om bij te praten met de mede rallyrijders over deze bijzondere dag. Het inschrijfgeld voor de compleet verzorgde rally bedraagt € 175,- per equipe van 2 personen. Inschrijven kan eenvoudig op onze site www.grunnegerlaandclassicrally.nl. Er is ruimte voor maximaal 60 equipes (i.c. 120 personen) dus schrijf je snel in, want vol = vol! Solorijden is derhalve niet toegestaan.

UW STARTNUMMER WORDT BEPAALD DOOR VOLGORDE BINNENKOMST INSCHRIJFFORMULIER EN BETALING INSCHRIJFGELD

Graag de betaling uiterlijk 11 mei 2019 over maken naar rekeningnummer NL86 ABNA 04 83 37 36 80 (ABN/AMRO Bank)

t.n.v. De Heerenzitting Winschoten o.v.v. “Rally 2019” en naam equipe.

Indien u met uw bedrijf als sponsor wil optreden (ook mogelijk in combinatie met zelf meerijden), verwijzen wij u naar het sponsorpakket zoals vermeld op de site. Alle sponsoren worden duidelijk vermeld in het routeboek (inclusief minimaal 1 full colour advertentie/logo van uw bedrijf) en (afhankelijk van het gekozen sponsorpakket) op de start-/finishpoort. Tevens wordt er veel aandacht gegeven door diverse mediakanalen aan deze rally.

De organisatie kan tot en met 11 mei 2019 besluiten de rally zonder opgave van reden(en) te annuleren. Betaalde inschrijf- en/of sponsorgelden zullen in dit geval geretourneerd worden.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen:

Johan Rolfers (06-46355949)