19 mei 2019

Rally Noord Nederland

Hoogezand

derde editie van deze mooie voorjaarsrally

3e editie van Rally Noord Nederland op zondag 19 mei 2019! Graag nodigen wij u (weer) uit voor alweer de 3e editie van onze Rally Noord Nederland! De 3e editie van Rally Noord Nederland wordt weer een gezellig en sportief evenement voor mensen met een klassieker of cabriolet.

Omdat we willen blijven vernieuwen hebben we er dit jaar een extra categorie aan toegevoegd; de duurzaamheidscategorie! Voor deze categorie laten we auto’s toe die gebruik maken van alternatieve brandstoffen, of een combinatie daarvan. Dus heeft u een hybride, elektrische of waterstofauto, dan staat ook daarvoor de inschrijving open en we maken daarvoor een speciaal klassement!

Voor het rijden van de Rally Noord-Nederland maakt het niet uit of u een beginnende of ervaren rallyrijder bent. Uiteindelijk is er wel een klassement, maar de dag draait toch vooral om autorijden, gezelligheid en het goede doel. We dit jaar hebben we een nieuw startadres. We starten bij een van onze hoofdsponsoren Dekens Machinefabriek aan de Vosholen in Sappemeer. Hier ontvangen jullie het routeboek en krijgt men uitleg over de route en de routesystemen. De rally wordt uitgezet en begeleid door Business Rally Events (www.businessrallyevents.nl). Na de lunch starten we met de tweede route. Het eindpunt zal zijn bij de Amshoff in Kielwindeweer waar we onder het genot van een borrel met bittergarnituur de prijsuitreiking zullen houden. Hierna is er de mogelijkheid voor een speciaal voor ons neergezet lopend buffet. De kosten van de organisatie worden evenals de andere jaren grotendeels door sponsorgelden gedekt. Dit betekent dat het inschrijfgeld voor een groot gedeelte naar het goede doel gaat. We hebben dit jaar wederom het Beatrix Kinderziekenhuis gekozen als goed doel. We gaan dit jaar het project de liedjesfabriek ondersteunen. Door de Liedjesfabriek voelen zieke kinderen zich even beter. Met de mobiele studio zoeken ze de patiëntjes op, zelfs aan hun bed. Samen schrijven ze een lied, nemen dit op om er vervolgens ook nog een videoclip bij te maken. Kinderen staan op een positieve manier in het middelpunt. De Liedjesfabriek zorgt voor een paar uur plezierige afleiding. Meer informatie hierover is te vinden op https://vriendenbeatrixkinderziekenhuis.nl/projecten/liedjesfabriek-mobiele-muziekstudio-2018/ 

Dus: maak dit goede doel mogelijk door deel te nemen of te sponsoren! Rotary heeft als lijfspreuk 'Service above self': je bent bereid iets van jezelf te geven. Dat kan op deze rallydag door deel te nemen of te sponsoren. Inschrijven kan via de site www.rallynoordnederland.nl. Voor sponsoren hebben we speciale pakketten, vraag ernaar bij ons organisatieteam! Tot ziens op 19 mei 2019! We maken er gezamenlijk een geslaagde dag van!

Het organisatieteam: Ingrid Drenth, Harriët Setz, Ron Drenth, Christiaan Setz