30 mei 2021

Rally Noord Nederland

Hoogezand

vierde editie van deze mooie voorjaarsrally

4e editie van Rally Noord Nederland niet in 2020 maar op 30 mei 2021.


Graag nodigen wij u (weer) uit voor alweer de 4e editie van onze Rally Noord Nederland! De 3e editie van Rally Noord Nederland wordt weer een gezellig en sportief evenement voor mensen met een klassieker of cabriolet.

Omdat we willen blijven vernieuwen hebben we er dit jaar een extra categorie aan toegevoegd; de duurzaamheidscategorie! Voor deze categorie laten we auto’s toe die gebruik maken van alternatieve brandstoffen, of een combinatie daarvan. Dus heeft u een hybride, elektrische of waterstofauto, dan staat ook daarvoor de inschrijving open en we maken daarvoor een speciaal klassement!

Voor het rijden van de Rally Noord-Nederland maakt het niet uit of u een beginnende of ervaren rallyrijder bent. Uiteindelijk is er wel een klassement, maar de dag draait toch vooral om autorijden, gezelligheid en het goede doel. We dit jaar hebben we een nieuw startadres. We starten bij een van onze hoofdsponsoren Dekens Machinefabriek aan de Vosholen in Sappemeer. Hier ontvangen jullie het routeboek en krijgt men uitleg over de route en de routesystemen. De rally wordt uitgezet en begeleid door Business Rally Events (www.businessrallyevents.nl). Na de lunch starten we met de tweede route. Het eindpunt zal zijn bij de Amshoff in Kielwindeweer waar we onder het genot van een borrel met bittergarnituur de prijsuitreiking zullen houden. Hierna is er de mogelijkheid voor een speciaal voor ons neergezet lopend buffet. De kosten van de organisatie worden evenals de andere jaren grotendeels door sponsorgelden gedekt. Dit betekent dat het inschrijfgeld voor een groot gedeelte naar het goede doel gaat. 

Dus: maak dit goede doel mogelijk door deel te nemen of te sponsoren! Rotary heeft als lijfspreuk 'Service above self': je bent bereid iets van jezelf te geven. Dat kan op deze rallydag door deel te nemen of te sponsoren. Inschrijven kan via de site www.rallynoordnederland.nl. Voor sponsoren hebben we speciale pakketten, vraag ernaar bij ons organisatieteam!  We maken er gezamenlijk een geslaagde dag van!

Het organisatieteam: Ingrid Drenth, Harriët Setz, Ron Drenth, Christiaan Setz