27 of 28 maart 2021

RRR RIVM Richtlijn Rally

to be determined

De doe het zelf rally volgens de richtlijnen van het RIVM

Geen rally in verband met Covid? Mooi wel! Wij organiseren na 2 succesvolle edities de derde editie van de RRR, De RIVM richtlijn rally. Deelname is helemaal gratis, al zouden we een kleine donatie zeer op prijs stellen! 

De tweede corona golf is onderweg en de beperkingen nemen weer toe. We kunnen niet voorspellen welke impact dit gaat hebben op onze geliefde rally sport.

Is het mogelijk om toch een rally te organiseren, zonder vergunning en met inachtneming van de Corona maatregelen? Ja dat kan dus wel!

In navolging op de eerste en de tweede RRR organiseren we op 27 en 28 maart de derde editie. We geven jullie de kans om zelfstandig een route rijden. Wij zetten op 27 maart sóchtends om 08.00 uur de routecontroles langs de weg en vanaf 10.00 uur kunnen jullie starten. 2 dagen daarvoor versturen wij de route naar ons mailingbestand en stellen we deze beschikbaar op onze website en op Facebook.

Het werkt als een normale rally, er is een reglement, routecontrolekaart en uiteraard twee uitdagende proeven. dit keer een tour - en sportklasse! Totale duur van de rally is ca 3 uur.  We zijn nog druk aan het nadenken wat we verder nog aan leuke dingen onderweg kunnen doen.

Je gaat op 1 van bovengenoemde data zelfstandig naar de startlocatie. Daar zal duidelijk een startpunt zijn waar vandaan je vertrekt. Onderweg staan letters en cijfers (geen stempels want we willen niet dat je de auto uitgaat en een stempel wordt dan door meerdere personen aangeraakt...) Ook zitten er tijdcontroles in. Jullie krijgen hier geen doorkomst tijd, maar jullie schrijven op basis van jullie kilometerstand en gemiddelde snelheid zelf de ideale rijtijd naar de post op.

De winnaar ontvangt van ons een leuke prijs!

Inschrijven is niet nodig, download de route en ga op 1 van de data naar de startlocatie op een tijdstip wat jou het beste past.

de routecontrole gaat via een app, uitleg staat straks in het routeboek. je krijgt hiervan direct een uitslag.