uitgesteld naar September

Noord West Rally

Leek

Nieuwe voorjaars rally

Meedoen!

Algemene mededeling

 

Geachte rallyliefhebber,

 

Op 26 mei aanstaande zou de Noord-West Rally 2018 worden gehouden.

 

De organisatie van de rally heeft moeten constateren dat eind mei diverse rally- en oldtimerevenementen  worden georganiseerd. Hierdoor is het erg lastig om voldoende equipes aan de start te krijgen voor een gezellig en competitief klassement en een gezellige BBQ.

Om deze reden is besloten de rally te verplaatsten naar september, een exacte datum zal nog worden bepaald. Op de site van Business Rally Events zal tijdig meer informatie verschijnen over de exacte datum en de opzet van de rally.

 

Met vriendelijke groet,

 

41 Club Noordenveld en BusinessrallyeventsIn september vindt de 1 e editie van de Noord-West Rally plaats, georganiseerd door de

 41 ClubNoordenveld.

De rally zal verreden worden in het Westerkwartier en rondom de gemeente Noordenveld. Gestart wordt in Steenbergen en we finishen in Opende.

Nu je op een zaterdag mogelijk ook nog andere dingen moet doen, zal de rally starten om 16:00 uur en finishen om circa 23:30. Genoeg tijd dus om overdag de boodschappen te doen en aan het eind van de dag jezelf hoog in het klassement te rijden.

Om de rally zowel voor de ervaren als onervaren rallyrijder uitdagend te houden, wordt de rally verdeeld in een tourklasse en een sportklasse. In beide klasse zullen bekende rallysystemen aan bod komen en mogelijk nog een behendigheidsopdracht.

Programma

Het programma van de rally zal er (globaal) als volgt uitzien:

15:15 < > 15:45 Briefing bij restaurant Jachtlust in Steenbergen

16:00 < > 16:30 Start

18:30 < > 19:30 Eten

23:30 Finish

Kosten

Het inschrijfgeld voor deze rally bedraagt € 195. Daarvoor krijg je 2 rallyschilden, deurstickers, hetrallyboek, een BBQ en een aantal consumpties.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal een bedrag worden overgemaakt naar een goed doel.

De rally zal worden uitgezet en begeleid door Business Rally Events.

Dus poets je klassieker, cabrio, sportwagen of andere ludieke auto 1 op en bouw mee aan het begin van een jaarlijkse traditie.


Inschrijven kan via onderstaande link. Op de site van Business Rally Events vindt u ook meer informatie over de diverse routesystemen.

41 club Noordenveld

Aanmeldingsformulier

Bestuurder

Navigator

Auto

Rally

Aanmelden