juli en augustus

Ster van de Elfsteden Rally

Franeker

gratis tourrit door de Waadhoeke

Escaperoom op wielen

Pak je auto (trekker of oldtimer mag ook!) en doe de Waadhoeke rally! Een avontuurlijke manier van autorijden, want… je weet niet waar je belandt!
Misschien ken je de Dakar rally, waar je van navigatiepunt naar navigatiepunt rijdt. Dat is de Waadhoeke rally: volgens de klassieke rallysport, puur voor de fun puzzelend de juiste route vinden.  Leuk om de omgeving van Franeker te ontdekken. Maar ook al woon je in de buurt, geheid dat je op plekken komt die je nog niet kent.

Doe 'm solo (met vrienden of familie!)Wat doe je? Pak je opgeladen smartphone, neem zo'n 2,5 uur de tijd en stap in de je auto. Scan de code en vul onderweg de vragen in. Op de eindbestemming ontvang je een appje met de resultaten. Download wel eerste het routeboek en print hem uit! De link vind je hieronder

https://www.franeker.frl/wp-content/uploads/2020/07/Routeboek-Waadhoeke-rally-2020-1.pdf

Je start op de parkeerplaats naast het gemeentehuis Harlingerweg 18 in Franeker. Heb je een iPhone? Open de camera, richt deze op de QR code, en volg de link die in uw scherm verschijnt. Heb je een ander toestel, zoals Android? Dan zou het kunnen dat je een ‘QR scanner’ app moet downloaden. Hiervan zijn er meerdere in de appstore beschikbaar.

 Doe een rally met een tegenstander!
Daag je vrienden uit, een collega, de familie! Het is mogelijk om een 1-op-1 rally te houden. Wat je doet is: rijd naar de start en klok om de twee minuten de start.
Via de link in je QR-code en alle resultaten worden bijgehouden. Na afloop controleer je de scores met elkaar: wie wínt de Waadhoeke Rally


Ieder moment van de dag.
 

Je start op de parkeerplaats naast het gemeentehuis Harlingerweg 18 in Franeker.


Heb je een iPhone? Open de camera, richt deze op de QR code, en volg de link die in uw scherm verschijnt. Heb je een ander toestel, zoals Android? Dan zou het kunnen dat je een ‘QR scanner’ app moet downloaden. Hiervan zijn er meerdere in de appstore beschikbaar.